Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Julen, en skön tidstjuv

Posted on | December 13, 2009 | No Comments

Allt juligt fram till denna helg har varit små skira snöflingor, det förstår jag nu. Idag brakade flaklavinen ned med full kraft. Pepparkakshus (inte arkitektritat men nästan, min bror är ju arkitekt och jag ritade huset så…) är byggt, pepparkakor gräddade, dekorerade och ätna och i de flesta fall utsmetade i sofftyget. Därtill har jag hädat svensk jultradition och köpt en julgran redan. Eftersom vi lär vara ute och fara runt en del runt jul har kidsen bara ett kort tag på sig att njuta av granen, så den är pyntad och klar. Av någon anledning verkar halveringstiden på de polkagrisar vi hängde upp vara synnerligen låg?

Nå, julen är alltså här. Då blir det lite mindre marketing reflections här på Dilschblog. Helt enkelt därför att dagarna går till allsköns julmeck och städning. Är nog baske mig dags att kränga på vinterostarna på bilen också. (Är ju bara olagligt att ha sommardäck på om jag kör, for all you whistle-blowers out there..)

Temperaturen har till sist börjat komma ikapp sitt eget schema. Hade planerat en skön öringstur till veckan, nu vete tusan, jag får nog ge det några dagar så att temperaturfallet i vattnet hunnit sätta sig lite om jag ska ha ngn chans på de silvriga fantomerna. Om någon har bra tankegods kring var julgäddorna står uppställda så tjoa till så tar vi kommandobåten dit pronto och luftar dom lite kvickt. Nu ska jag lukta lite på granen, och kanske tjuvtulla lite på min egen julewhiskey, because I´m worth it!

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player