Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Början på nya skidliv?

Posted on | January 13, 2013 | No Comments

Oh så varm jag blir i mitt fadershjärta när jag ser mina två pojkar ha roligt, tillsammans, i skidbacken. Det är roligt när dom har kul ihop annars också, även om kiv och bråk är det vanligaste tillståndet. Men om de upptäcker skidglädjen, och om intresset slår rot, så vet jag vilken skattkista som öppnas åt dom i livet. Och under ett par år för oss tillsammans alla som familj på fjällsemestrar. Härlig dag, trots att fyraåringen enligt egen uppgift bröt foten två gånger, och benet en gång. Det gick över efter en kaka i värmestugan. Tur ;)

20130113-005731.jpg

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player