Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Guns´n Bratwursts

Posted on | November 18, 2009 | No Comments

Idag flydde jag Sjöstan och begav mig ut i skogen. Till en jaktskyttebana, närmare bestämt till fasan/sportingdelen av densamma. Det är lite trixigt att redogöra för de exakta kännetäcknen för just sporting/fasanbanor, men en lekmannamässig beskrivning lyder ungefär som följer: Det kommer lerduvor vinande från alla möjliga håll, ofta från flera håll samtidigt. Fort som helvetet går dom också. En regelrätt pigeon-blitz!

Min käre gamle far ansvarar för denna del av banan och kör “PRO-grillen” varje onsdag. Ett gäng sköna pensionister som pangar lerduvor, grillar korv och garvar en gång i veckan. Ety jag alls icke är pensionist fick jag kliva in som pryo. Gubbsen var duktigt grymma och jag fick nästan pisk. Men bara nästan. När jag blir pensio och har tid att träna varje vecka ska jag Malmsteena duvorna rejält. Allihop.

sausage blitz

Hur som helst, det magiska med PRO-grillen är just grillen och samkvämet. Multietnisk korvfetischism när den är som bäst! Våga bara langa fram Sorunda Torparfalu på det grillgallret. Rysligt skön dag i skogen blev det. Manligt med brännblåsor på fingrarna, alternativt otroligt korkat att glömma korvbröd? I betraktarens ögon..

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player