Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Hedra Svenska Spels spelkrav, skynda!

Posted on | December 22, 2010 | No Comments

Jag noterar att Svenska Spel begåvas med en ny informationsdirektör, Carlsbergs f.d. CSR-chef Annika Ferm. Det är i sanning ingen räkmacka hon får av tomten i år, det vet vi sedan gammalt. Av alla stora konsumentvarumärken i Sverige tror jag att SS utgör den största utmaningen sett just till CSR, inte minst så länge de envisas med att köra på med Vegas-maskinerna. Men det är ju sedan gammalt och inget nytt. Noterar vidare med förtjusning att Annikas svar på intervjufrågan “Hur ska ni möta konkurrensen på spelmarknaden?” inte är det givna, utan en duck i form av “Det är för tidigt att säga”. Det givna svaret, att se till att ha konkurrenskraftiga kunderbjudanden (pris/produkt) är ju tillämpligt i alla andra branscher men tydligen inte här.

Extra roligt blir det när jag seglar in på Svenska Spels site och ser att main push på pokersidan är en kampanj med veckovisa spelkrav. Denna vecka är spelkravet “Spela minst 5 MTT:er under veckan.” (MTT=Multi Table Tournament).

Jag som konsument efterlyser då verktyget spelkravskoll, där jag kan få hjälp att klara av spelkraven och se till att jag inte spelar för lite och därigenom missar chansen att få ta del av mannan från ovan. White-wash that kära nya CSR/Informationsdirektör.

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player