Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

hipp hipp hurra på födelsedagen!

Posted on | July 7, 2011 | No Comments

Hipp hipp hurra för min käresta som fyller år idag! Och för min gamle kollega Señor Niki Alomar som också fyller år idag. Hur kan jag minnas allt detta? Jo för att jag aldrig skulle glömma min kärestas födelsedag förstås. Och för att jag själv fyller år samma dag förstås. Just det senare är faktiskt en riktigt bra minneskrok. Nu är det dock så, att Niki befinner sig permanent i Palma de Mallorca, och kärestan jobbar kväll. Så vi får ta en romantisk skaldjursmiddag på tu man hand på lördag, och tills dess passar jag på att prova ett stycke krabba, och skickar en tanke åt födelsedagsbarnen :) Hipp hipp hurra! 

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player