Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

I väntan på den förlösande vinden

Posted on | May 13, 2010 | No Comments

Igår torsdag gav jag mig ut på ännu en dagstur mellan dagislämning och hämtning. En underbart solig och varm dag, äntligen hade förra helgens midvinter gett sig! Tyvärr var det nästan vindstilla. Jätteskönt om man ska fika, odugligt om man ska fiska öring. Jag tuggade mig runt på idel heta öringhak, men utan att hitta vind. Klockan 14:30 kom äntligen en frisk östan igång. Öingarna vaknade direkt! Tyvärr var jag tvungen att ge mig hemåt bara kvarten senare, men under de 15 minuter jag hade vind hann jag tappa en nästan (?) godkänd blänkare vid båtkanten samt få se en lurig följare i bättre kaliber vända när den fick syn på mig. Men men, knasigt skön dag och gott kaffe som alltid :) Nästa tur ska jag tajma vinden. Eller bara njuta av skärgården igen.

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player