Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Kapitel 1A i hur man krashar en potentiell (idiotsäker) kund

Posted on | December 29, 2009 | No Comments

Sweet Christmas bashing > Köpte härförledens en ny laptop. En helt ok burk som till och med kan processa Svampbobs halloweenspel på nickelodeon.se samt klara en 4-årings flottiga fingrar. Installerat var då SYMANTECs Norton Internet Security. Jag har aldrig varit ngt fan av Symantec, men efter trialperioden tänkte jag ändå förnya och köra på i en no-fuzz anda. Jag provade först lydigt förnyelsefunktionen direkt från programsviten. Crash and burn, lyckades inte ens komma in på my account. Försökte få tjänsten att maila nya credentials till den epostadress jag vet funkar och att jag angav korrekt. Nada. Följer då lydigt instruktionen och ringer support. IVR:en informerar artigt om att samtalet kommer att kosta 130 kr (vilket kuriost motsvarar 22% av hela köpeskillingen). Jag biter ihop men kommer…..inte……….fram! Tar sista kraften och hackar in mig på www.norton.com/chat ety IVR:en yrar på om detta option i oändlighet. Efter 1 timmes kö i chatrummet utan att avancera en enda plats i kön tar det slut för mig.

Jag tog mig därför omaket att avinstallera hela symantecsviten och skaffa ett annat säkerhetsprogram. Där mina vänner, anser jag inte att jag gör mig skyldig till gnäll utan istället belyser hur man kan sumpa en kund TROTS att denne i princip redan är inlåst, och TROTS att densamme gör idoga försök att trotsa leverantörens vanvett  i jakt på en enkel licensnyckel, villig att betala priset. Jag kastar pengar  men ingen håller upp en håv? Priceless.

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player