Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Mer gummi åt folket

Posted on | February 13, 2013 | No Comments

Kan inte vintern ta slut snart, så jag slipper sitta om nätterna och tvångsmässigt köpa fler beten som jag ändå inte hinner testa ordentligt i vår… Eftersom jag inte behöver ett enda bete till köpte jag givetvis två nya. Jag är sugen på att testa lite olika riggningar på Svartzonkers McRubber och Big McRubber. Jag gillar att dom har en förhållandevis bred profil underifrån till skillnad från många andra mjukbeten. mcrubberaDessutom är jag lockad av paddeltailen, tror att den ibland kan attrahera trög fisk mer genom att flytta mycket vatten jämfört med traditionella “slingriga” svansar. Plus att McRubber verkar ha en egen rullande och slingrande gång, som jag personligen gillar. Kort sagt, jag föll för det inre trycket, igen, och måste nu se över startelvan i hinkarna en gång till. Vad kul :) Men var sak har sin tid, nu på söndag kanske det blir isfiske med Micke, hoppas det nu inte dumpar allt för mycket snö på isarna i slutet av veckan. Ha det!

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player