Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Nya spöhållare på väg in..

Posted on | March 2, 2011 | No Comments

Åh, nu går jag i väntans tider! Har beställt två nya enkla spöhållare som enligt uppgift ska vara färdiga och nu inlett sin resa till husse i postgången. Nu är det ju ett tag kvar innan isen släpper, men ändå! Jag ska sätta de enkla hållarna framför mina dubbla, så jag kan ta tre spön på vardera sida styrbord/babord. Tre stickor var för två fiskande är lagom, jerkstickan, tungspinn och haspeln. Optimalt hade ju varit tre spöhållare till för att kunna köra tre man med rätt setup, men då funderar jag på att åter kika på placering ovanpå targabågen för att inte stjäla för mycket utrymme i kastzonerna. Det ger sig, jag längtar hem till brevlådan. P.S. All work and no play makes Jack a dull boy. D.S.

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player