Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Skönt att se sina barn klättra i livet…

Posted on | December 30, 2011 | No Comments

Idag tog jag med mig äldste sonen på fem år till Klätterverket som har drop-in under jullovet för barn som vill prova på klättring med instruktör. Sonen har förvisso någon gång testat klättergrepp på Andys Lekland och i någon utomhuspark, men åsynen av höjderna inne på klätterverket tog nog ned sturskheten en smula i honom. Nåväl, han lät sig alls icke nedslås utan väntade tålmodigt i kön på sin tur, och när han väl var säkrad i selen satte han av uppåt väggen i rena rallytempot. Fasiken vad skönt det är när man hittar saker som passar sina barns kynne. Jag ska inte uttala mig om fallenhet för det vet jag alls icke om han har för detta, men jag vet att han hade skoj och fick utlopp för sin fysiska energi. Vill han dit igen är det kul, om inte hittar vi säkert på något annat kul. Tänk om det hade funnits klätterväggar när jag var liten? Så mycket inredning mina föräldrar hade kunnat rädda, och så många blåmärken jag hade sluppit om jag klättrat säkrad istället för att cp-bouldra på Tantoberget på rasterna..


Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player