Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Spela med de kort du får på handen!

Posted on | March 23, 2013 | No Comments

Den senaste tiden har vårkänslorna på allvar börjat tränga sig på hos mig. Solen har värmt, gatorna har torkat upp och börjat lukta så där grusigt och jordigt som de bara gör på våren. Jag har till och med börjat snegla efter tussilagos i dikeskanterna. Men så i måndags, när jag gick med äldste sonen hem från Skolan, var det midvinter på allvar igen. Snöstorm, svinkallt och allmänt antivårigt. Min första känsla var joelskidor“menåååååhhhh….” men sedan tänkte jag, visst, behagar herren i himlen att dumpa 30 cm kallsnö på mig ska jag inte vara den som är den! Hem och brassa tidig middag och sedan direkt iväg med sonen mot Hammarbybacken med skidorna på axeln. Det var superfint! Massa ny härlig och kall snö, och en riktigt mullig vinterkänsla. Våren kommer när den kommer. I väntan på dess ankomst är det lika bra att njuta av vinterns härligheter fullt ut, spela alltid med de kort du får :)

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player