Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Tinkering time inför Åland!

Posted on | May 9, 2013 | No Comments

Oj oj vilket väder det var i dag. Shorts hela dagen, och då har jag ändå puttrat runt på motorcykeln med småkillarna i flera timmar. I morgon afton bär det av mot Åland, en mini getaway tillsammans med Ronnie, Fille och Göran som normalt sett är svåra motståndare på FARM. Nu hade de fått en lucka i laget och jag var inte sen att nappa. Jag har ju aldrig fiskat på Åland och är supernyfiken på det. Det lilla jag vet om Åland pekar inte på att jag bör rusta mig med stora jiggar, men eftersom jag blev så förstjust i McRubber förra helgen kunde jag inte låta bli att spendera en timme i solen på balkongen idag med att knyppla i ordning lite extra stingers. stingersJag hade ju lite för små krokar på lilla McRubbern sist så det är lika bra att fixa rejäla don. Berkelys plastöverdragna wire som man tvinnar och smälter ihop är grym för ändamålet. Kinkar som tusan såklart men det spelar inte så stor roll på Stingers. Helst hade jag velat sätta fjäderringar mellan krok och wire, för att låta krokarna hänga friare från jiggkroppen, men någon måtta på prylhysterin får det vara. Vi kommer dit smack mitt i leken, men några pikes ska vi väl hitta som inte har börjat, eller redan är klara. Oj vad skoj det ska bli, och soft att få fiska med guide, det betyder att jag för en gångs skull slipper vara drift-passnings-hjon utan istället kan fokusera på att kasta :)

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player