Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

ur loggboken på SS Fender

Posted on | April 21, 2010 | No Comments

 
-“Hjälp, jag är kapten på en fender!” Det var min andra tanke när grusbåten Jehander I bröt sig förbi mig på babords sida mot slussöppningen. Min första tanke var -“Ok, jag kan vänta, kör du…”. Men tids nog kom jag in i sötvattnet efter en kort men skönt solig fika/fiskedag. Nu blev det faktiskt inte så värst mycket fiskat, testade ett hak i Värtan men satt mest och tullade på kaffetermosen. Jag hann också med ett besök hos Micke Boettge på Sportfiskeboden. Trevligt som alltid men besöket fick depåstoppet på sjömacken att framstå som billigt… (Obs, inte Mickes fel, mest mitt…) Nej, nu är förleksfisket på sluttampen och nästa gång tar jag en seriös satsning, då ska den stora upp!

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player