Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

Vadar med gäddor

Posted on | May 4, 2013 | No Comments

Förra helgen ville jag leka med gäddor, även om jag misstänkte att de ville leka mest med varandra. I tillfällig brist på båt hoppade jag i vadarna för att från land nå en gammal fin lekmar i Mälaren. Jag kan redan nu avslöja att jag gick bet, angrep maren från alla håll men kom aldrig åt att kasta.. Däremot vadade jag runt i kristallklart vatten mitt i gäddleken. Fantastisk upplevelse att få beglo stora ståtliga gäddor på bara någon meters håll. Jag såg nog trettiotalet fiskar på en liten yta. Mitt bland färska bäverfällen och gnag. En glimrande naturupplevelse och jag är tacksam för den trots att abstinensen efter att kasta inte stillades. Nästa vår vet jag var jag ska söka dom stora innan leken börjar :)

20130504-171844.jpg

Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player