Dilschmann.com

Welcome to Lasse Dilschmanns online hub, your single source of spectacular Dilschmania and online fever

vi välkomnar herr Revo Toro!

Posted on | May 17, 2011 | No Comments

Det är med varmt hjärta jag hälsar en ny medlem välkommen till familjen. C3:an i all ära, men Herr Revo Toro ska enligt plan hjälpa mig nå den där extra sista biten fram till vasskanten liiiite utanför ordinarie range. Årets test är att till stora delar ersätta ordinarie jerkspöet med mitt 8´ odelade Palusch Pacific Bay. Med Revon och den extra längden borde jag kunna kasta en bra bit längre, vilket kan kompensera för att jag oftast står i aktern och passar båten, bakom fiskekompisarna både i avstånd och tid… Jag står nästan alltid på tofterna och har gott om höjd för det längre spöet. De riktigt fladdriga dartarna och ytbetena får dock fortfarande dirigeras med 6-fotarn, when it is all in the wrist. Det blir spännande att se hur det funkar.


Comments

Leave a Reply

  • categories

  • RSS snapsearch on other blogs about me

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
  • Get Adobe Flash player